5. helmikuuta 2017

Tammikuun suosikkituote // Huulikiiltojen paluu?Minun mieltymykseni kosmetiikan suhteen vaihtelevat hyvinkin usein. Joinain päivinä rakastan lähes luonnollista lookia ja toisina päivinä kasvoilta löytyy kissamaiset eyelinerit tai tumman punaista huulipunaa. Sen lisäksi mieltymykseni myös eri väreihin vaihtelee ja saatan yhtäkkiä saada päähänpinttymän jostain tietystä sävystä, josta en aikaisemmin ole välittänyt. Tällä kertaa, jopa hieman yllättäen, olen alkanut rakastaa huulikiiltoja! Huulikiilloista minulle tulee ensimmäisenä mieleen ne pieniin tuubeihin pakatut Anytime-merkin glitteriset huulikiillot, jotka tekivät huulista todella tahmeat. Muistaako joku kyseisen merkin :D Onneksi huulikiillotkin ovat kehittyneet noilta ajoilta ja saatavilla on vaikka minkälaisia tuotteita.

Tammikuun suosikkituotteeksi valikoituikin siis Tanya Burr Cosmetics -merkin ihana huulikiilto sävyssä Lunch Date. Viime kuussa käytin omalla mittapuullani hyvin vähän huulipunia ja niiden sijasta sipaisin huulille kiiltoa tai vain huulirasvaa. Toki huuleni ovat olleet viime aikoina kuivat, joten ei olisi tullut mieleenkään vetää niihin kerrosta kuivattavaa mattapunaa.Huulikiilto on nopea sipaista huulille aamulla kotoa lähtiessä ja sitä on helppo lisäillä päivän mittaan. Kiillon huonona puolena toki on sen heikko pysyvyys ja ärsyttävimpänä se, että hiukset tarttuvat kiinni sen tahmaiseen pintaan, haha. Kuvien huulikiilto antaa huulille kiillon lisäksi reilusti sävyä, mikä miellyttää omaa silmääni tällä hetkellä kovasti. Kiilto tekee mielestäni meikistä raikkaamman :) Pari kertaa olen myös laittanut huulille kevyesti huulipunaa ja sen päälle kiiltoa. Tykkään!Sävy on aavistuksen persikkainen ja ikään kuin boostaa huulien omaa väriä. Pakkauskuvissa sävy näyttää pinkimmältä, kuin se todellisuudessa on. Huulikiilto on helppo levittää huulille aplikaattorilla eikä tunnu liian tahmaiselta. Plussaa herkullisesta vesimelonin tuoksusta <3 Tilasin huulikiillon Feelunique:sta.

Huulikiiltobuumini on aiheuttanut sen, että tällä hetkellä haikailen Jouer Cosmeticsin Lip Topperia sävyssä Skinny Dip. Se on ehkä pakko jossain kohtaa tilata... :) Lip Topper kuulostaa astetta fancymmältä, mutta on tosiasiassa huulipunien päälle lisättävä kiilto.Mitä mieltä te olette huulikiilloista? Ovatko ne teidän mielestänne tekemässä paluutaan? :) 

6 kommenttia :

 1. Kevään tulo voi vaikuttaa siihen, että alan käyttämään enemmän kiiltoja. Mutta muuten olen aina trendeissä myöhässä, kuten vasta viime syksynä innostuin mattapunista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mäkin olen usein monien muotijuttujen kanssa vähän myöhässä :D Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   Poista
 2. Onpas ihanan sävyinen huulikiilto! Hyvin kirjoitettu postaus ja kauniita kuvia!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mä en tykkää huulikiilloista juurikin sen takia, että hiukset aina tarttuu niihin! :D Mutta kerran laitoin liquid lipstickin päälle huulikiiltoa ja se oli kyllä kivan näköinen. Silloin hiukset tosin olivat kiinni :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017