14. helmikuuta 2017

Puuterinen huulipuna?Minusta on hauskaa seurata kuinka markkinoille tupsahtelee erilaisia innovatiivisia kosmetiikkatuotteita, vaikka olenkin itse vähän huono kokeilemaan sellaisia. Suurin syy tähän lienee se, että upeimmat innovaatiot tulevat yleensä selektiivisiltä tuotemerkeiltä, joita en itse juurikaan käytä. Pidän enemmän edullisten tuotteiden kokeilemisesta, joten en voinut olla tilaamatta postauksessa esiteltävää uutta tuoteinnovaatiota; puuterista huulipunaa, joka muuttuu huulilla nestemäiseksi!

Törmäsin kyseiseen tuotteeseen Youtuben puolella jo reilusti yli puoli vuotta sitten, mutta jostain syystä en sitä tuolloin vielä itselleni tilannut. Ehdin jo oikeastaan unohtaakin koko tuotteen, kunnes Ostolakossa-blogin Virve muistutti siitä viime kuussa omalla postauksellaan. Jo samana iltana näpyttelin tuotteen ostoskoriin!Tilasin tämän erikoisen RiRe-huulipunapuuterin Ebaysta (klick), jossa sen hinta oli 5,77€. Tuotteen lupaukset ovat aika melkoiset! Sen sanotaan yhdistävän huulipunan pigmenttisyyden, huulikiillon pehmeän levittyvyyden, huulisävytteen pysyvyyden ja huulirasvan kosteutuskyvyn. Aikamoiset lupaukset puuteriselta huulituotteelta, jos minulta kysytään...Ennen kuin kerron teille kokemuksiani tuotteesta, käydään läpi muita siihen liittyviä asioita :) Vaihtoehtoina olivat tilaamani sävyn Hot Plum lisäksi myös Orange Pop, Sugar Rose ja Fashion Red (klick).Vaikka huulipunan pakkaus supersuloinen onkin, on tuotteen käyttö hieman hankalaa noin lyhyen varren vuoksi. Itse applikaattori on aika perus, joten siitä ei ole mitään valittamista. Pakkaus tuo mieleeni lasten lelun :DKuten ylläolevista kuvista näkyy, puuteria pöllyy melko runsaasti pakkauksen ulkopuolelle, jos ei ole varovainen sen kanssa, haha. Myös huulille levittäessä puuteri leviää helposti pitkin leukaa. Pahimmassa tapauksessa koko leuka punoittaa, kun levinnyttä puuteria yrittää pyyhkiä pois kasvoilta :DKuin taikaiskusta, puuteri muuttuu iholla lähes välittömästi "geelimäiseksi". Huulipunan lisääminen huulille tuntuu hassulta, sillä se ikään kuin muuttuu märäksi koskiessaan ihoon. Tuo märkyys häviää pian tuotteen kuivuessa huulille nopeasti.Sävy on oikein kaunis huulilla, mutta levittäminen ei ollut koostumuksen johdosta kaikkein helpointa. Tuotetta joutuu lisäämään huulille melko moneen kertaan, jos haluaa saada peittävän kerroksen. Kuvassakin on selvästi nähtävissä, kuinka huulteni keskiosa on vaaleampi, kuin ulkoreunat ja tuotetta on pakkautunut huulivakoihin. Huulipuna tuntuu huulilla kevyeltä ja kuivuu lähes mattaiseksi. Sen lisääminen päivän mittaan on kuitenkin hieman työlästä ja koko ajan täytyy varoa, ettei puuterit ole pitkin naamaa. Puna tarttuu myös helposti huulten kuivimpiin kohtiin, joten tasaisen lopputuloksen saaminen voi olla vaikeaa. En ainakaan ensikokeilulta ihastunut huulipunaan, mutta ehkä annan sille uuden mahdollisuuden :)

Miten huulipuna täytti lupaukset?
huulipunan pigmenttisyys - puuterista saa pigmenttisen lisäämällä sitä usean kerroksen
huulikiillon pehmeä levittyvyys - levittyy huulille pehmeästi, mutta kuivahtaa todella nopeasti
huulisävytteen pysyvyys - lähtee pois syödessä/juodessa, mutta värjää huulet punertaviksi
huulirasvan kosteutuskyky - ei tunnu huulilla kuivalta, mutta ei myöskään kosteuttavalta

RiRe Lip Powder
+ innovatiivisuus
+ tuntuu huulilla kevyeltä, ei liian kuivalta

- kömpelö pakkaus
- pöllyää helposti pitkin pöytää ja kasvoja laiton aikana
- tasaisen kerroksen saaminen vaatii aikaa
- ei kestä huulilla syömistä tai juomista

Mitä mieltä olette puuterisesta huulipunasta? Mikä on innovatiivisin kokeilemanne tuote?

6 kommenttia :

 1. Onpas hauska :D Mutta tuo sotkuisuus ei kyllä ole kivaa.

  Nyt äkkiseltään ei tule mitään mielenkiintoista tuotetta, ainoa on ulkoasultaan Moschinon Fresh -hajuvesi, joka näyttää pesuaineelta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mieluummin kannan mukanani tavallista huulipunaa ja lisäilen sitä pitkin päivää huoletta :D

   Hajuvesi on kyllä huippuhauskan näköinen! Pitäisi joskus tuoksuttaa sitä, mutta mun mielikuvissa se tuoksuu pesuaineelta :D

   Poista
 2. Hauska idea ja kivan näköinen huulilla, mutta toteutus ei näytä olevan ihan priimaa :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kieltämättä tosi mielenkiintoiselta, harmi ettei toi kuitenkaan ihan täydellisesti toiminut :D Lopputulos huulilla on kyllä kaunis ja ton huulipunan sävy on upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku muu nappaa tästä idean ja kehittelee toimivamman tuotteen...? :) Minustakin sävy on tosi upea!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017