19. helmikuuta 2017

Ennakkoluulot voittanut MakeUp EraserMakeUp Eraser -meikinpuhdistuspyyhe on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta tutustuin tuotteeseen vasta viime syksynä työharjoittelun kautta. Olin kyllä tietoinen sen olemassaolosta, mutta en kokenut liinaa tarpeelliseksi itselleni. Rakastan kunnollista ihon puhdistamista kosmetiikkatuotteita käyttäen, joten en nähnyt käyttäväni liinaa, jolla vain pyyhitään meikki pois. Enkä minä totta puhuen edes uskonut sen toimivan. Olin kuitenkin innoissani, kun eteeni tuli mahdollisuus kokeilla tuotetta ilmaiseksi. Nyt ajattelinkin jakaa teille tämän hetkisiä mietteitäni tuosta taikaliinaksikin tituleeratusta tuotteesta :)MakeUp Eraser on siis 100% polyesteristä (polyesterisilkistä) valmistettu mikrokuituliina, joka väittää puhdistavansa jopa vedenkestävän meikin pelkällä vedellä. Vaikka kutsuinkin sitä juuri mikrokuituliinaksi, se ei ole samanlainen kuin ne liinat, joita kotoa löytyy siivouskaapista :D Täysin varma en ole siitä, mihin sen taika perustuu, mutta kuidut ovat huomattavasti tavallista liinaa hellävaraisemmat ja ne vetävät meikkiä ja likaa puoleensa kuin magneetti. Suomessa liinaa on saatavilla pinkin lisäksi myös mustana ja sen hinta on noin 24,90€. Jälleenmyyntipaikkoja ovat esimerkiksi Sokos ja Stockmann.

Käyttöohjeet:
1. Kastele liina läpimäräksi lämpimällä vedellä (on suositeltavaa myös pestä liina koneessa ennen ensimmäistä käyttöä)
2. Pyyhi meikit kasvoilta
3. Pese liina normaalisti pesukoneessa 40 asteessa (kestää jopa hurjat 1000 pesua!)Liina on aivan tajuttoman pehmeä ja sitä tekisi vain mieli hieroa kasvoja vasten :D Se on yllättävänkin isokokoinen, joten yhteen kasvojenpesuun ei tarvitse käyttää koko liinaa. Liina siis kastellaan aivan läpimäräksi, jonka jälkeen sen avulla "kumitetaan" meikki pois kasvoilta eli meikit vain pyyhitään pois ilman mitään puhdistustuotteita.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen en totta puhuakseni innostunut liinasta. Se ei kuitenkaan johtunut siitä, ettei se olisi toiminut. Se todellakin poisti hyvin jopa paksun pohjameikin! Olen vain niin tottunut puhdistamaan kasvot kunnolla erilaisilla tuotteilla, että liinan käyttö tuntui kummalta. Siltä kuin en olisi puhdistanut kasvoja huolella. Minulta lähti myös muutamia ripsiä ensimmäisellä kerralla, mikä toki johtuu varmasti vain omasta, turhan voimakkaasti hieromisestani :D Heitin liinan normaalisti pesuun ja hämmästys oli suuri, kun se tuli sieltä. Ripsiväritahrat olivat pinttyneet liinaan kiinni! Se oli pettymys, sillä liina näytti suttuiselta.
Olin pitkään käyttämättä liinaa, kunnes päätin antaa sille toisen mahdollisuuden. Siihen mennessä olin oivaltanut sen, että silmämeikit kannattaa puhdistaa siten, että painaa liinan kiinni silmiin ja antaa lämpimän veden hetken aikaa irrotella meikkiä ennen kuin pyyhkäisee liinaa varovasti ripsien mukaisesti. Tällä tavalla meikki myös lähtee tehokkaammin ja ripset pysyvät paikoillaan.

Heitin liinan uudestaan pesuun, vaikka tiesin, että likaisen näköisenähän se sieltä taas tulisi ulos. Mutta ei! Liina oli täysin puhdas tullessaan pesukoneesta, vaikka pesuohjelma oli ollut täysin sama! Olin pesujen välissä vaihtanut pesuainetta, joten ilmeisesti aikaisemmin käyttämäni Serto ei vain ollut yhtä tehokas puhdistaja, kuin nykyisin käyttämäni Ariel. Jos siis tuntuu, että liina ei puhdistu pesussa, kokeile toista pesuainetta :)Ylemmät kuvat on otettu viime syksynä, kun sain tuotteen itselleni, mutta nämä kolme alimmaista kuvaa otin eilen. Ja kuten näette, liina todellakin on puhdas, kuin se olisi uusi! Olen pessyt liinan nyt muutaman kerran ja se on pysynyt yhtä pehmeänä. Liinallehan luvataan jopa tuhat pesua, joten se on todella pitkäaikainen kumppani ja myös ekologinen vaihtoehto esimerkiksi vanulapuille!

Liinassa on kaksi eri puolta, jotka näkyvät näissä viimeisissä kuvissa. Lyhytnukkainen puoli on se ns. pesevä puoli ja pitkänukkainen on kuoriva puoli. Olen käyttänyt molempia meikkien puhdistamiseen. En edelleenkään näe MakeUp Eraseria omalla kohdallani jokapäiväisessä käytössä, sillä sitä kuitenkin joutuu parin käyttökerran jälkeen pesemään. Se on kuitenkin loistava niinä iltoina, kun ei millään jaksa pestä kasvoja kosmetiikkatuotteilla, mutta ei halua myöskään mennä meikit kasvoilla nukkumaan. Olen ottanut sen myös salille mukaan, jottei tarvitse treenata meikit naamalla. Liinaa voi hyvin käyttää myös joka päivä meikkien puhdistamiseen, mutta itse jatkaisin sen jälkeen vielä puhdistustuotteella, jotta myös itse iho saadaan puhdistettua. Kaksoispuhdistuksen nimeen olen muutenkin vannonut jo reilun vuoden ajan :)
Miksi MakeUp Eraser on mielestäni niin loistava?

» Se todellakin puhdistaa niin meikkipohjan kuin ripsivärit ja mattahuulipunatkin! En ole kokeillut liinaa vedenkestävään ripsiväriin, sillä en sellaista käytä, mutta vedenkestävään eyelineriin se ainakin tehoaa.
» Sen käyttäminen on nopeaa. Se on pelastanut monet illat, kun ei millään jaksa alkaa tekemään ns. kunnollista puhdistusta esimerkiksi myöhään venyneiden viikonloppuiltojen jälkeen. Liinan voi myös ottaa mukaan suihkuun, sillä sen on tarkoitus olla läpimärkä.
» Se on pitkäikäinen, sillä se kestää jopa 1000 pesua. Liinaa ei tarvitse edes pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, sillä ison kokonsa puolesta voi käyttää aina vain osan liinasta yhdellä kerralla. Omalla pesutahdillani uusi liina tulisi hankkia joskus vuonna 2045 :D
» Se on loistava herkän ihon puhdistaja, sillä ei tarvitse käyttää mitään tuotteita. Jos siis tuntuu, että esimerkiksi silmämeikkiputsarit aiheuttavat kirvelyä, suosittelen kokeilemaan MakeUp Eraseria!
» Se on kevyt kantaa mukana eli täydellinen ottaa työpäivän ajaksi laukkuun, jos on menossa suoraan sieltä salille. Ei tarvitse murehtia treenaamista meikit kasvoilla, kun ne voi pikaisesti puhdistaa liinalla ennen sitä.
» Se on myös täydellinen ottaa mukaan matkoille! Ei tarvitse murehtia sitä, onko nesteitä enemmän kuin 1 litra matkustaessa vain käsimatkatavaroilla.
» Jättää ihon pehmeän ja samettisen tuntuiseksi. Yleensä niinä väsyneinä iltoina en laita kasvoille liinan jälkeen edes kosteusvoidetta, sillä sekaihoni ei ainakaan jää kiristäväksi tai kuivaksi. Iho jää miellyttävän tuntuiseksi.

Oletteko tekin jo ihastuneet MakeUp Eraseriin? Kuinka usein käytätte sitä? :) 

2 kommenttia :

  1. Mulla on tämä kaapissa odottelemassa, mutta perinteisen ihonpuhdistuksen kannattajana en vaan ole vielä saanut aikaiseksi kaivaa tätä esille. Tämä voisi tosiaankin olla hyvä hätävara, mutta en silti usko, että alkaisin tätä päivittäin käyttämään. Kai mä tykkään liikaa uppoutua iltaisin omiin puhdistusrituaaleihini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän sua täysin! Minäkin mieluummin pesen kasvot iltaisin kunnolla puhdistustuotteilla :D Suosittelen kuitenkin edes testaamaan, sillä se tosiaan on loistava silloin tällöin käytettynä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017