6. marraskuuta 2016

Lokakuun suosikkituote // Varrellinen Tangle TeezerNiin sateli ensilumi maahan ja kuukausi vaihtui marraskuuksi. Tuhannennen kerran täytyy taas todeta, että aika lentää siivillä. Juurihan minä vasta aloitin työharjoittelun maahantuontiyrityksessä ja eilen, kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin, tein viimeisen harjoittelupäivän. Harjoittelu oli parempi kuin osasin toivoa - työporukka oli aivan mahtava, työtehtävät monipuolisia ja mielenkiintoisia ja tietysti tuotteet huippuhyviä. Kaikki loppuu aikanaan, valmistuminen häämöttää ja mielenkiinnolla odotan mitä tuleva tuo tullessaan :) Ensiviikolla olisi myös opinnäytetyön arvioiva seminaari, joten koulun loppuminen alkaa todellakin olla lähellä, jaiks.

Lokakuun suosikkituotteeksi valitsin uuden Tangle Teezer The Ultimate* -viimeistelyharjan, johon rakastuin ensikokeilulla. Sain tuotteen harjoittelun kautta, mutta teen postauksen täysin omasta halustani, sillä sen verran loistavasta harjasta on kyse :)Harja on siis uusi lisäys Tangle Teezer -tuoteperheeseen, johon ovat aikaisemmin kuuluneet muun muassa alkuperäiset takkuharjat sekä föönaukseen tarkoitettu harja. Paksuille hiuksille tarkoitetusta harjasta kirjoittelin hetki sitten ja sen postauksen löytää täältä. Original takkuharja ja käsilaukussa kannettava Compact Styler ovat olleet minulla käytössä jo pitkän aikaa.The Ultimate on viimeistelyharja, jota käytetään kuivien hiusten silottamiseen, kiillottamiseen ja pienten takkujen selvittämiseen. Se ei siis ole varrellinen versio alkuperäisestä takkuharjasta, jota voi käyttää niin märkiin hiuksiin kuin vaikeiden takkujenkin avaamiseen. Ultimate on loistava kuiviin hiuksiin tarkoitettu harja, jossa on harjaksia alkuperäisen tavoin kahdella pituudella - pitkät, pehmeät ja joustavat harjakset selvittävät hellästi takkuja, tuovat hiuksiin kiiltoa ja sopivat loistavasti myös hiusten tupeeraamiseen sekä kampausten tekemiseen. Harjakset ovat kuitenkin selkeästi pidemmät ja juuresta paksummat kuin alkuperäisessä.

Huomatkaa kuvissa vilahtavat geelikynteni, jotka kävin ottamassa etukäteisvalmistujaislahjana ;) Harjojen kehittäjä Shaun Pulfrey on luonut harjoilleen kolmivaiheisen ohjeen, jota noudattamalla saa upeat hiukset. Ensin hiukset kuuluu selvittää märkinä takkuharjalla, toisena kuivata fööniharjalla ja kolmanneksi viimeistellä kuivat hiukset viimeistelyharjalla. Pulfrey ihmettelee, miksi naiset käyttävät useita eri siveltimiä kasvoille, mutta vain yhtä harjaa hiuksille oli ne sitten märät tai kuivat. Minusta toimiva logiikka ja itse aion vastaisuudessa noudattaa Pulfreyn "3 Steps to fabulous hair" -metodia :)Harja on ollut jokapäiväisessä käytössä, enkä siitä enää luopuisi! Tykkään varresta, sillä harjasta saa kunnon otteen. Takkuharjoissa ei muuten ole vartta siitä syystä, että se lisäisi vipuvoimaa ja sitä kautta ei olisi yhtä hellävarainen hiuksille. Ultimate on kuitenkin suunniteltu hiusten viimeistelyyn eikä niinkään takkujen avaamiseen, joten siinä varrellisuus ei tee harjasta vähemmän hellävaraista :) The Ultimate -harja lanseerattiin I Love Me -messuilla tänä vuonna ja tulee kauppoihin lähiaikoina. Mustan lisäksi harja on saatavilla vaaleanpunaisena.

Kiinnostuitteko harjasta? Ehtikö joku nappaamaan sellaisen itselleen messuilta? :) 

*Tuote saatu työharjoittelun kautta, mutta postaus tehty täysin omasta tahdosta 

4 kommenttia :

 1. Mä olen just toivonut, että markkinoille tulisi varrellinen harja, mutta on hauska nyt tietää miksi tavallisessa takkuharjassa ei sitä ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ultimate on kyllä ihan täydellinen lisä Tangle Teezereiden joukkoon :)

   Poista
 2. Hyvä postaus, ja hyvin kirjoitettu! Tuollaista tekstiä on kiva lukea.. ;) Haluan ehdottomasti tuon harjan, varresta plussaa! -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että teksti on sujuvaa luettavaa! ;) Suosittelen hankkimaan, ja sopii hyvin myös sun paksuille hiuksille! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017