9. syyskuuta 2016

Superhehkutettu Solstice -highlighterpaletti

IMG_1323-001

Esittelyyn pääsee tällä kertaa paljon hypetetty highlight-paletti, jota oon himoinnut jo vähän aikaa. Etenkin tuotteen pigmenttisyyttä on korostettu, joten innolla odotin sen saapumista kotiin :) Kyseessä on Sleek MakeUp -merkin Solstice Highlighting Palette.

Paletti on heittämällä yksi kauneimpia omistamiani meikkituotteita! Pakkaus on todella ylellisen näköinen ja etenkin marmoroidut sävyt tekevät siitä hieman erilaisen ja lisäävät luksuksen tunnetta :)

IMG_1324-001

Pakkaus on kultaista muovia ja sen päällä lukee simppelisti Sleek MakeUp. Tuotettahan saa mm. pretty.fi -verkkokaupasta, mutta tilasin omani Ebaystä, sillä sitä ei ollut silloin saatavilla tuolta. Tuotteella oli hintaa £9,99 +toimituskulut £1,95 eli noin 14€. Tuote tuli Lontoosta noin viikossa perille. 
IMG_1328-001 IMG_1330-001

Paletissa on siis neljä highlight-sävyä, pieni sivellin sekä todella iso peili. Sivellin jää luultavasti käyttämättä, sillä se on kömpelön kokoinen sekä jäykän ja kovan tuntuinen. Isosta peilistä plussaa!  

Sävyt swatchattuna sormin:
IMG_1333-002

Paletin vasemmassa yläkulmassa oleva ecliptic on voidemainen ja muut puuterimaisia. Vaalein sävy, subsolar, on kuitenkin selkeästi puuterimaisin ja sitä pöllyikin hieman tehdessäni swatcheja :D Onneksi se ei kuitenkaan ole kasvoilla tehnyt samaa efektiä.

Tässä myös swatchit siveltimellä:

IMG_1338-002

Pigmenttisyyteen ei todellakaan tarvinnut pettyä, sillä sitä kyllä riittää! Ekalla kerralla tuotetta poskipäille sutiessa oli lähellä, etten näyttänyt tältä, haha. Huomasin, että siveltimellä on tosi paljon väliä, sillä ekalla kerralla käytin vähän isompaa luomivärisivellintä, mutta jatkossa olen käyttänyt Real Techniquesin Fan Brush -sivellintä. Oon käyttänyt palettia joka päivä sen saatuani ja olen siihen oikein tyytyväinen :) 


Oon pitkään luottanut The Balmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuteriin, mutta se hajosi vähän aikaa sitten :( Se alkoi oikeastaan tosi nopeasti ostamisen jälkeen murenemaan, mutta vihdoin vähän aikaa sitten se hajosi lopullisesti. Käytin sitä jonkin aikaa rikkoutuneena, mutta halusin kuitenkin ostaa tilalle jonkin uuden.


Onko joku muukin ihastunut Solstice-palettiin? :) 


Blogilta löytyy muuten instagram-tili @beautyblogdivine! Päivittelen sinne myös blogin ulkopuolelle jääviä kuvia :) 

6 kommenttia :

 1. Tätä highlighterpalettia on kehuttu todella paljon, pakko varmaan joskus saada tämä itsellekin! :D Sävyt on kyllä hurjan kauniita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä<3 Musta on ihanaa, kun löytyy edullinen tuote, joka on oikeasti hyvä! :)

   Poista
 2. Mä niin haluan tän paletin! Oon kuolannut tätä Feeluniquen sivuilla, mutta paletti on ollut loppuun myyty parilla viimeisellä kerralla, kun olen tilannut sieltä. Tukholman Sephorassa myydään ilmeisesti Sleekiä, joten täytyy pitää silmät auki tämän varalta, kun menen käymään siellä kuukauden päästä :)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen - tässä on todella hyvä hinta-laatusuhde! Palettia saa tällä hetkellä tilattua pretty.fi:ltä :)

  http://www.pretty.fi/sleek-makeup-solstice-highlighter-palette-korostusvaripaletti

  VastaaPoista
 4. Solstice on suosikki highlighterini Mary-Loun ohella. Olipa kiva lukea tästä toisen bloggaajan arvostelu. :) Olen myös itse tehnyt tästä blogiini arvostelun. Jos haluat lukaista sen: http://smokyeyecandy.blogspot.fi/2016/03/suosikkikorostusvarini-sleek-solstice.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit :) Kiitos, käyn lukemassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017