17. elokuuta 2016

Uusi meikkitrendi: Varjostusta poskipunalla??

3660F95200000578-3695166-image-a-74_1468826369322

Contouring, clown contouring, strobing....Mitä vielä? Noh, tietysti draping! Uusia meikkitekniikoita ja -trendejä tuntuu putkahtelevan vähän väliä, ja nyt kun contouring (kasvojen varjostus) alkaa olemaan jo vähän menneen talven lumia, oli tilalle keksittävä joku uusi termi. Draping tarkoittaa siis varjostusta poskipunalla. Mitä ihmettä?? 

Mitä on draping?
Drapingin ideana on se, että kasvoja muotoillaan käyttämällä vain poskipunia. Sitä varten tarvitset kahta erisävyistä poskipunaa. Toisen tulee olla neutraalimpi ja hillitympi ja toinen sävy voi olla sitten kirkkaampi. 
Halusin tietysti kokeilla tätä trendiä ja alla näette kuvia lopputuloksesta!

IMG_1026-001

Kirkkaampana sävynä käytin Isadora Face Sculptor 02 Cool Pink -paletin poskipunaa. Tummemmaksi väriksi valitsin ikivanhan H&M Blusher -poskipunan, jonka sävy on valitettavasti pyyhkiytynyt pois. Sävy on siis vähän tummempi persikkainen. 

draping1

Aloitin levittämällä tummempaa poskipunaa aivan poskiluun alle eli oikeastaan siihen kohtaan, johon laittaisin varjostussävyä. Sen jälkeen levitin poskipäille kirkkaampaa sävyä tavallisen poskipunan tapaan. Käytin sävyjä aika ronskilla otteella, sillä ne ei millään meinanneet erottua kuvista. Normaalitilanteessa en laittaisi niitä ihan noin paljoa :D 

draping2

Erilaisten hienojen nimien keksiminen meikkityyleille kuulostaa trendikkäältä, mutta mun mielestäni ne on vaan yritysten tapa kehitellä uusia tuotteita myyntien kasvattamiseksi. Melkoisen bisneksen ovat eri brändit saaneet aikaan mm. valtavilla varjostuspaleteilla, strobing-tyyliä luovilla highlight-tuotteilla jne. Varjostuksia voi kuitenkin hyvin tehdä mattaisella luomivärillä ja korostussävyksi sopii hohtava luomiväri eli hyvin pärjäisi ilman mitään settejäkin :) Eiköhän silti kauppoihin jossain kohtaa ilmesty draping-paletteja, joissa on juuri täydelliset sävyt meikkityylin luomiseksi :D 

Minkälaisia mielipiteitä tää herättää teissä? Onko hot vai not? :D 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017