6. elokuuta 2016

Tuoksu fiiliksen mukaan

IMG_0896

Seurailen Cava-blogia, ja hän teki hetki sitten postauksen uusista adopt'-tuoksuista, jotka kiinnittivät huomioni saman tien. Tuoksusarjan on kehitellyt ranskalainen Dominique Monlun, jonka ideana oli helpottaa tuoksuvalintojamme. Adopt'-parfyymejä on yhteensä 40 erilaista ja ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin tilanteisiin. Kaikilla on varmasti eri tuoksut kesään ja talveen sekä arkeen ja juhlaan, joten sarjasta on helppo valita omanlaisensa :) Ja tosiaan nämä ovat siis eau de parfum eli laadukkaasta tuoksusta on kyse! 

IMG_0889

Pohjimmaiset syyt oman kiinnostukseni heräämiselle eivät oikeastaan liity tähän tunnepohjaiseen hajuvesien ostoon vaan siihen, kuinka kätevän kokoisia ja edullisia ne ovatkaan! Hajuvesi on pakattu kapeaan pulloon, jossa on 30ml tuotetta. Muodon ja koon ansiosta se onkin helppo mahduttaa pikkulaukkuun. Vaikka hajuvesiä ei hirveästi viitsi päivän aikaan lisäillä, tykkään silti työvaatteet päälleni vaihdettua suihkauttaa niihinkin vähän tuoksua. Adopt'-parfyymit maksavat vain 8,90€/kpl, joten niitä raaskii ostaa vaikka muutaman kerrallaan, jotta saa erilaisia tuoksuja tilanteen ja fiiliksen mukaan. Mistään esteettisimmästä päästä pullot eivät toki ole, mutta mulle pääasia onkin itse tuoksu :)

IMG_0895

Satuin huomaamaan tuoksuja Kuopion Matkuksen Halpa-Hallissa, enkä voinut vastustaa kiusausta käydä nuuhkimassa niitä. Olisin kovasti halunnut valita jonkun muun kuin vaniljan, mutta loppupeleissä tykkäsin siitä kuitenkin eniten. Ajattelin käydä jossain kohtaa ostamassa jonkin kukkaisen tuoksun, mikäli löydän niitä täältä Helsingistä. Ymmärtääkseni näitä pitäisi olla myynnissä Cittareissa. Suihkin käsiini muutamaakin eri tuoksua ja tottakai tykästyin pariin tuoksuun vasta siinä vaiheessa, kun olimme jo lähteneet pois Matkuksesta. Tämän Vanillenkin kohdalla tykästyin tuoksuun vasta sydäntuoksun puskettua esiin :) On muuten outoa, että adopt'in suomenkielisillä sivuilla on lueteltuna vain kahdeksan eri tuoksua, mutta Kuopiossa niitä oli myynnissä huomattavasti enemmän! 

Mikä tuoksu kuvaa sinun fiilistäsi? 

Herättikö adopt'-tuoksut teidän mielenkiinnon? Onko joku jo ostanut näitä? :)

2 kommenttia :

  1. Moikka,
    Adoptin verkkosivujen yläreunassa on linkki verkkokauppaan. Sieltä löytyy paljon lisää tuoksuja. Oma suosikkini on Pamplemousse Grenade =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017