20. heinäkuuta 2016

Oliivinvihreät kynnet koristeilla

IMG_0690

Näin eilen kuvan työkaverin kynsistä ja sillä sekunnilla iski inspis tehdä normaalista poikkeava manikyyri itsellekin. Normaalista poikkeavalla en tarkoita tässä tapauksessa upeita kynsimaalauksia tai edes hienoa ranskalaista manikyyriä vaan hyvin peruslookia pienellä yksityiskohdalla. En yleensä viitsi panostaa kynsiin, sillä mulla on universumin surkeimmat kynnet. Ne on ohuet, lohkeilevat eikä niissä pysy hyvänä mikään lakka päivää kauemmin. Siitä syystä niitä tuleekin lakkailtua jopa 2-3 kertaa viikossa. Mutta ei siitä sen enempää vaan mennään itse asiaan :)

IMG_0693-001

Sävy ei ehkä ole kaikkein pirtsakoin ja kesäisin, mutta jostain kumman syystä tykkään siitä tosi paljon! Kyseessä on L'Oréal Color RIche Le Vernis A L'Huile sävyssä Vert Absynthe. Ekassa kuvassa näkyy pullo, ja mä tykkään noista uusista ulkoasuista! Lakasta sen verran, että ainakin tämä sävy on tosi peittävää ja yksi kerros riittää hyvin. Käytin pohjalakkana Rimmelin Nail Nurse -aluslakkaa ja Sally Hansenin Miracle Gel -päällyslakkaa. Sen verran tuosta päällyslakasta, että sitä voi varsin hyvin käyttää myös tavallisen kynsilakan päällä, vaikka Sally Hansenin sivuilla toista sanotaankin. 

IMG_0687

Kiinnitin päällyslakan avulla kolme erikokoista strassia kummankin käden nimettömiin. Täytyykin pitää tästä edes noi esillä niin niitä muistaa sitten lisäilläkin kynsiin! Ostin nuo joskus aikoja sitten jo Ebaystä, joten tarkkaa myyjää ei ole osoittaa, mutta vastaavia löytyy sieltä varmasti. Lopputuloksesta tuli tosi kiva ja yllättävän pienellä vaivalla saa kynsiin jotain spesiaalia :)

Millä tavalla te piristätte perusmanikyyriä? 

2 kommenttia :

  1. Oi miten kauniit kynnet! Mä tykkään itse juuri tollasista aika "tavallisista" kynsistä, missä on kuitenkin joku pieni kiva lisäys, kuten noi strassit tässä tapauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Niinpä, helppo toteuttaa ja näyttää kivalta pienellä vaivalla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017