31. heinäkuuta 2016

Testissä Tanya Burr Cosmetics -kynsilakat

IMG_0547

Nyt kun oon saanut kynsipostauksetkin mukaan blogiin, laitetaan kehiin esittelyä uusista kynsilakoista! :) 

Lakkailen kynsiä todella paljon enkä ole juuri koskaan ilman lakkaa. Kynnet on mun yksi heikko kohtani, sillä ne on todella ohuet, hauraat, kuivat ja liuskoittuvat. Niistä johtuen mulla ei pysy mikään lakka päivääkään hyvänä. Poikkeuksena jos oon jaksanut kunnolla viilailla ja bufferilla tasata kynsien pinnan, mutta silläkin keinolla ne pysyy siistihköinä vain pari päivää. Oonkin ehkä vähän huono henkilö arvioimaan kynsilakkojen kestoa, mutta ajattelin korostaa tuotteen muita ominaisuuksia :)

IMG_0550

Kerroin hetki sitten löytäneeni uuden lemppariluomivärisävyn ja tutustuneeni uuteen kosmetiikkamerkkiin Tanya Burr Cosmetics. Tilasin siis kesäkuussa muutaman tuotteen kyseiseltä merkiltä Feeluniquen kautta. Alhaiset hinnat yllätti mut todella positiivisesti, ja luomiväripaletin, huulikiillon ja kahden kynsilakan hinnaksi tulikin posteineen vaan 24,30€! Tuotteet olivat tuolloin pienessä alessa, mutta normaalihinnatkaan eivät ole korkeat. Huomasin, että kynsilakoista on tällä hetkellä "ota 3, maksa 2" -tarjous. 

enchanteddream2

Netistä tilatessa ei voi koskaan olla täysin varma kynsilakkojen todellisista sävyistä, mutta tällä kertaa molemmat sävyt olivat juuri sellaisia kuin toivoinkin! Ensimmäinen sävy, jonka klikkasin ostoskoriin oli ihana laventelinsininen Fairy Godmother. Hinta 4,40€ (6,39€) / 9 ml).

peachesandcream2

Toinen tilaamistani sävyistä on kauniin pinkihtävä nude Peaches & Cream, joka sointuu kivasti yhteen mun ihonsävyn kanssa. Multa löytyy ennestään muutamia nudelakkoja, mutta ne on joko selkeästi vaaleampia tai sitten taittuvat hieman harmaaseen, joten tämä tuli tarpeeseen. Hinta 4,40€ (6,39€) / 9ml.

IMG_0551

Mitä pidin kynsilakoista? Pakkaukset on mun mielestä tosi nätit ja jotenkin ylellisen oloiset kultaisine korkkeineen. Lakat levittyy ihan hyvin, vaikka harja aika kapoinen onkin. Olin vähän pettynyt peittävyyteen, sillä tätä tarvitsee vähintään kaksi kerrosta tasaisen lopputuloksen saamikseksi. Viimeksi kun lakkasin laventelinsinisellä, olisin saanut lakata muutaman kynnen jopa kolmeen kertaan. 

IMG_0801
Ihmettelin ensimmäistä kertaa lakatessa, miksei korkki mennyt siististi takaisin paikoilleen ja luulin jo rikkoneeni sen. Huomasin kuitenkin, että kultaisen osan saa nostettua pois lakkailun ajaksi, jonka jälkeen sen saa laitettua siististi takaisin paikoilleen. Huomasin Tanya Burrin tekevän myös saman yhdellä videollaan, joten oletettavasti se kuuluukin tehdä näin :)

Kivat sävyt ja pakkaukset, mutta huono peittävyys ja outo korkki, joten en varmaankaan tule tilaamaan näitä lisää :)

Olisi kiva kuulla teidän lempikynsilakkamerkeistä! :)

6 kommenttia :

 1. Oi miten ihanat pullot noissa kynsilakoissa tosiaankin on, harmi jos peittävyys ei ollut paras mahdollinen, muuten olisin saattanut itsekin tilailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullojen ulkoasu on mustakin kauniin pelkistetty! Ja oli kyllä pettymys, että koostumus oli niin ohutta :/

   Poista
 2. Lakkailen todella vähän kynsiäni, mutta lumenella on mielestäni kivoja kynsilakkoja ja malavan kynsilakat ovat pitkäkestoisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella lakkailen mäkin silloin tällöin, mutta mavalaa en olekaan tullut käyttäneeksi pitkään aikaan. Jossain vaiheessa leimasin sen huonoksi, mutta voisihan sitä ostaa taas yhden sävyn testiin, kun ovat sen verran edullisia :)

   Poista
 3. Oi miten kauniit sävyt noissa<3 Harmi, että peittävyys oli noin huono :/ Mä käytän itse kynsilakkaa melko harvoin (en saa töissä sellaista pitää), mutta silloin kun sellaista käytän, toivon saavani riittävän peittävän lopputuloksen yhdellä kerroksella. Oon muutenkin niin malttamaton noiden kynsilakkojen kanssa, että mitä nopeemmin saan kivan lopputuloksen niin sen parempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Hyvä pointti! :D Mä onnistun melkeen aina tökkäämään kynnen johonkin, joten mitä nopeammin lakka kuivuu, sen parempi :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017