7. kesäkuuta 2016

3 kesäkampausta invisibobble Nanoilla

Invisibobbleja on ollut mulla jo pitkään, enkä luopuisi niistä enää mistään hinnasta! Mun mielestä ne saa ponnarin näyttämään paksummalta, mikä on vain plussaa hiusten ollessa ohuehkot. Niiden ei myöskään pitäisi jättää ponnarirajoja, mutta mun taipuvaisiin hiuksiin jää väkisinkin pieni jälki. Invisibobbleissa hyvää on myös se, että ne ovat hiuksille tavallisia ponnareita hellävaraisempia, sillä ne jakavat hiuksiin kohdistuvan paineen tasaisesti puhelinlankamallinsa vuoksi :)

Nyt invisibobble-perhe on laajentunut, ja olihan munkin pakko heti käydä ostamassa uudet nano-kokoiset versiot! Sävyltään nämä ovat "Pretzel Brown" ja ne sulautuvat yllättävän hyvin mun punertavan ruskeisiin hiuksiin. Hintaa oli Sokoksella 5,90€ ja pakkaus sisältää kolme hiuslenkkiä. Muutaman kerran nanoja kokeiltuani ajattelin tulla jakamaan teille mielipiteeni niistä. Sen lisäksi tein niillä kolme erilaista kesäkampausta :)

IMG_9386 IMG_9388-001

Ensimmäisenä mun ehdoton lemppari: puoliponnari! Superhelppo toteuttaa ja pitää etuhiukset pois kasvoilta :) Kasaa hiuksia noin korvan korkeudelta ja kiinnitä korkeaksi ponnariksi nano-ponnarilla. Tätä voi soveltaa ja ponnarin voi halutessaan kiinnittää korkeammalle tai matalemmalle sen mukaan mistä pitää :)

Kampausnro1

Kampaus nro 2: triple twisted ponytail! Tähän kampaukseen tarvitset kaikki kolme nano-ponnaria, mutta tämäkin on tosi helppo ja nopea tehdä. Aloita kiinnittämällä hiusten päällimmäinen osio yhdellä nano-ponnarilla. Tee ponnarin keskelle "aukko" ja sujauta ponnarin pää yläkautta läpi. Seuraavaksi tee samalla tavalla hiuksille, jotka ovat noin korvan korkeudella ja ota edellisen ponnarin häntä mukaan. Viimeiseksi tee sama vielä lopuille hiuksille ja kampaus on valmis :) Twistejä voi hieman pöyhiä runsaamman näköisiksi ja on hyvä varmistaa, etteivät ponnarit näy ellei toisin halua.

Kampausnro2_1

Kolmas kampaus: hollantilainen letti yhdistettynä nutturaan! Tämä on ehkä hieman haastavampi tehdä, mutta lopputulos näyttää minusta kivalta, vaikkei kampaus ihan täydellinen olisikaan! 
Rajaa kammalla alue, jonka haluat käyttää lettiin ja kiinnitä loput hiukset letin teon ajaksi ponnarille. Tee hollantilainen letti eli laita osiot aina seuraavan alle. Kiinnitä letti kirkkaalla kumilenkillä tai muulla pienellä ponnarilla. Tee nuttura Invisibobble Nanolla ja kiinnitä pinneillä. Pöyhi ja kampaus on valmis! :)

Kampausnro3

Nano-ponnarit ovat mun mielestä superkiva lisä invisibobble-perheeseen, mutta vaativat alkuun pientä totuttelua. Ne voivat repiä vähän hiuksia, jos kampauksia ei pura auki varoen, sillä nanot ovat pienen kokonsa puolesta jäykempiä tavallisiin invisibobbleihin verrattuna. joten kampaukset kannattaa purkaa auki varoen. Suosittelen kiepauttamaan nanon aina kahdesti hiusosion ympärille. 

Kaiken kaikkiaan nanoista on jäänyt positiivinen kuva ja aion varmasti käyttää niitä jatkossakin! :)

Mitä pidätte kampauksista? Onko joku kokeillut nanoja?

Ps. Tällä viikolla tulossa parempia kuvia meikistä, joka näkyy näissä kuvissa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017