29. toukokuuta 2016

Turkoosi silmämeikki

Olen aina ollut nudetyttö, mitä tulee silmien meikkaamiseen, joten tällaista räväkämpää meikkiä minulla ei kovin usein näe. Olen kuitenkin usein kuullut tiettyjen värien korostavan ruskeita silmiä ja päätinkin kokeilla viikonlopun kunniaksi turkoosia lookia. 

Tuntui hieman oudolta nähdä itsensä peilistä tällaisella meikillä, mutta päivän mittaan siihen alkoi tottumaan. Sain työkavereilta sen verran kehuja, että täytyy varmaan ottaa tavaksi tämän tyyppiset meikkilookit! :)

Vihree_meikki IMG_9316-001_1 IMG_9322-001_1

Koska olen asiakaspalvelutyössä, en halunnut tehdä meikistä liian tummaa. Pidin siis rajaukset minimissä enkä tummentanut silmien ulkonurkkia liikaa. 

Käytin meikkiä varten Coastal Scentsin London -palettia, jonka olen saanut kaveriltani.

IMG_9332 IMG_9333

Käytin paletista kaikkia neljää kulmasävyä, eli lämmintä keskiruskeaa, mustaa, vaalean turkoosia sekä tumminta, alinta turkoosia (joka on huomattavasti vihertävämpää ja tummempaa luonnossa).

Ruskeaa laitoin kevyesti luomivakoon häivyttäen sen hyvin. Tämän jälkeen tummensin silmien ulkonurkkia mustan, ruskean ja tumman turkoosin sekoituksella. Muulle luomelle levitin vaaleaa turkoosia kostutetulla siveltimellä saadakseni intensiivisemmän lopputuloksen. Lopuksi häivyttelin meikkiä vielä hyvin ja tummensin ulkonurkkaa tarvittaessa. Laitoin myös alaluomelle hieman mustaa, tummaa turkoosia sekä vaaleaa turkoosia. Silmämeikin viimeistelivät mustat rajaukset ja ripsiväri. Tähän sopisi hyvin myös tummemmat, kissamaiset rajaukset ja tekoripset :)

Halusin jättää huulet nudeiksi, joten käytin Nyxin Soft Matte Lip Creamia sävyssä Cairo ja sen päällä Maybellinen Color Sensational -huulipunaa säyvssä 930 Nude Embrace (Matte)
En ole koulutukseltani meikkaaja, joten lopputulos ei ole täydellinen, mutta itse olin tyytyväinen siihen :) Mitä mieltä te olette meikistä ja käytättekö kirkkaita sävyjä silmämeikissä?

6 kommenttia :

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017