30. toukokuuta 2016

NYX Lingerie

Täältä suunnalta saattoi kuulua muutamat onnenkiljahdukset, kun NYX:n Suomeen lanseerauksesta ilmoitettiin. Olen joskus tilannut heidän tuotteitaan ebayn kautta, joten tiesin vähän mitä odottaa. Kaikista eniten odotin NYX:ltä uusia Lingerie Liquid Lipstick -nestemäisiä huulipunia (kiitos Instagramin!), sillä sävyvalikoima näytti juuri minunlaiseltani! Käytän paljon useammin nudeja, maanläheisiä sävyjä kuin kirkkaita, joten nämä kiinnittivät huomioni jo ensimmäistä kertaa ne nähtyäni. Lingerie Liquid Lipstickejä on 12 erilaista nudea sävyä, joten on hyvä käydä konkreettisesti katsomassa sävyt ennen ostoa. Sokoksella näiden hinta on 9,50€/kpl.

IMG_9126

Olin valmiiksi miettinyt mitkä sävyt haluaisin ostaa, mutta harmikseni Lingerieita ei tullut heti Helsingin Sokokselle myyntiin ja nettikaupastakin ne katosivat nopeasti. Myöhemmin ostin Kaaren Sokoksesta yhden sävyn ja kaverilta toisen. Ostamani sävyt ovat rusehtavan punertava pinkki Bedtime Flirt ja harmaan violetti Embellishment. Embellishment on mielestäni yksi sarjan mielenkiintoisimmista sävyistä, ja juuri sen takia halusin sen ostaakin. Se on kylmä, harmahtavan violetti, joten se ei sovi kaikille. Olin nähnyt siitä monia kuvia Instagramissa ja päättänyt, että haluan ostaa sen joka tapauksessa.

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee näistä lempparini, joka on ehdottomasti Bedtime Flirt! 

BedtimeFlirt IMG_9338-001 IMG_9341-001


Sävy on todella lähellä omien huulteni sävyä, joten voisin todeta tämän olevan minulle täydellinen nudepuna! 
Seuraavana vuorossa Embellishment, joka jakaa taatusti mielipiteitä!

Embellishment IMG_9349-001 IMG_9348-001
Haha, huomatkaa kuinka ilmeeni muuttuu vakavaksi siirryttäessä Bedtime Flirtistä Embellishmentiin. Sekin jo puhuu sen puolesta, että en viihdy sävyssä.

Tietyllä tavalla tykkään sävystä, mutta joka kerta kun olen meinannut lähteä ulos ovesta se huulillani, olen päätynyt viime hetkellä vaihtamaan sen toiseen. Näissä kuvissa sävy näyttää ihoani vasten ihan kivalta, mutta luonnossa sävy on liian harmaa kellertävää ihoani vasten. Tämä on sen verran erikoinen sävy, että se vaatii aikansa ennen siihen tottumista.

Olen hieman pettynyt siihen, kuinka epätasaisesti tämä sävy levittyy huulille (tai sitten teen jotain väärin). Kuten kuvistakin näkyy, sävy on joissakin kohdin hyvin läpikuultavaa eikä lainkaan tasaisen kauniisti levittynyt. Koitin paikkailla sävyä, mutta silti en saanut siitä tasaista. Rajauskynä voisi olla tämän alla passeli, jotta huulten reunoista saisi kauniit.

IMG_9127


Pidän näiden moussemaisesta koostumuksesta, sillä niitä on helppo levittää ilman sotkua. Aplikaattori on pidempi kuin Soft Matte -huulivoiteissa, mutta kapean kärkensä vuoksi sillä saa levitettyä tuotetta hyvin. Suosittelen kuitenkin tummempien sävyjen alle rajauskynää tasaisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi, etenkin tummempien sävyjen kanssa. Pidän siitä, että nämä kuivuvat huulilla mataksi todella nopeasti, vaikka toisaalta se myös tarkoittaa sitä, että nämä kannattaa levittää nopeasti. En suosittele tuotteen lisäämistä päivän mittaan vaan ehdottomasti poistamaan ensin vanhan kerroksen ja laittamaan sitten kokonaan uuden. Näiden poistaminen huulilta ei muuten käy ihan tuosta vaan! Suosittelen käyttämään vedenkestävälle ripsivärille tarkoitettua silmämeikin puhdistusainetta, sillä olen kokenut sen parhaimmaksi poistotavaksi. En suosittele levittämään näitä kuiville huulille, sillä nämä, kuten kaikki nestemäiset mattapunat, korostavat huulten kuivia kohtia. Tuote myös pakkautuu todella selkeästi huulten vakoihin.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat minusta hinta-laatusuhteeltaan ihan kivoja! Sävy Exotic löytyy vielä ostoslistaltani, joten ainakin sen aion ostaa, kunhan niitä tulee taas myyntiin :)

Löytyykö joltain muulta näitä? :)

2 kommenttia :

  1. Embellishment löytyy ja se on i-h-a-n-a, vaikka onkin vähän erilainen :D Bedtime Flirt näyttää just täydelliseltä nudesävyltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä tykkään sävystä, mutta vierastan sitä omilla kasvoilla :P Täytyis kokeilla sitä esim. värikkäämmän silmämeikin kanssa, jottei näyttäis niin harmaalta koko naama :D Suosittelen kokeilemaan tota sävyä, jos kaipailee jotain nudea!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017