26. toukokuuta 2016

Upea Carli Bybel -paletti

Seuraan aktiivisesti useita kauneustubettajia, sillä heiltä saa paljon meikki-inspiraatiota ja heidän kauttaan kuulee ensimmäisenä uusista tuotteista. Monilla heistä on jopa miljoonia tilaajia, joten ei ihmekään, että kosmetiikkafirmat ovat alkaneet tekemään heidän kanssaan tuotteita yhteistyönä. Yksi yhteistyön tulos on BH Cosmeticsin Carli Bybel -paletti, joka lanseerattiin noin 8 kuukautta sitten. 

BHHEADSHOT

Kuvan lähde: http://3.bp.blogspot.com/-g3SJFKkThlo/VrouruecB3I/AAAAAAAAQKc/r2jVFuXueEE/s1600-r/BHHEADSHOT.jpg

En ihastunut palettiin heti, vaan pakko saada -fiilis tuli vasta kuukausia sen lanseerauksen jälkeen. Pikkuhiljaa nähtyäni paletista vilauksia siellä täällä aloin miettiä sen ostoa ja lopulta tilasinkin sen maaliskuussa BH Cosmeticsin jenkkisivuilta. Tuotteen hinta oli sen verran alhainen ($12,50), että tuotteen uskalsi helposti tilata kotiin. Postikuluineen päivineen maksoin tuotteesta noin 17€ eli hinta ei päätä huimaa! Tällä hetkellä tuote näyttäisi maksavan $14,50. Tuote tuli perille ongelmitta noin viikossa :)

Päällisin puolin tykkään paletista kovasti, ja sitä tuleekin käytettyä monta kertaa viikossa!

IMG_9219 IMG_9135 IMG_9232

Paletissa on kaiken kaikkiaan 10 luomiväriä ja neljä korostusväriä. Luomiväreistä löytyy viisi mattasävyä ja viisi shimmer-sävyä. Mattasävyistä löytyy vaalea nude, tumma harmaanruskea sekä kolme eri tummuista violettista sävyä. Korostusväreistä minun tulee käytettyä kahta ensimmäistä muiden ollessa hieman tummia. Niitä voi kuitenkin käyttää loistavasti luomiväreinä :) Miinuksena täytyy sanoa se, että joissain sävyissä värit eivät ole tasaiset. Yllä olevasta kuvasta huomaa esim. vaaleimmassa sävyssä pieniä valkoisia pisteitä, jotka ovat epätasaista pigmenttiä. Tämä ei onneksi ole haitannut sävyjen käyttöä, mutta väistämättä ne tekevät tuotteesta hieman halvan oloisen... Edullinenhan se tietysti olikin, joten pienet virheet sille suotakoon :)

IMG_9224

Tässä swatchit ylärivin sävyistä, joita kuva ei tuo parhaalla mahdollisella tavalla esille. Kaksi reunimmaista sävyä ovat todellisuudessa violetimmat kuin kuva antaa olettaa. 
Mielestäni sävyissä on kivasti pigmenttiä, lukuunottamatta kaikkein vaaleinta mattasävyä, josta väriä joutuu ottamaan siveltimeen tavallista enemmän. Olen lähinnä käyttänyt sitä koko luomiin kiinnittämään pohjustustuotteen, jolloin muiden sävyjen häivyttäminen onnistuu paremmin.
Kolmas sävy on mattasävyistä eniten mieleeni! Se on violettisen ruskea ja toimii hyvin luomivaossa. Kaksi tummempaa sävyä ovat jo selkeästi violetimpia kuin kolmas sävy, ja pidän siitä, että ne ovat erilaisia aikaisemmin omistamiini sävyihin verrattuna.

IMG_9225

Toiselta riviltä löytyy neljä shimmer-sävyä, jotka ovat minusta todella ihania ja pigmenttisiä! Viime aikoina olen tykännyt kuparisesta shimmeristä, joten neljättä sävyä olen käyttänyt aika paljon. 

Paletin tumminta mattasävyä en ole juurikaan käyttänyt. Se johtuu luultavasti siitä, että viime aikoina olen tykännyt vaaleammasta silmämeikistä, ja sävy ei ole kovin pigmenttinen. 


IMG_9226

Korostusväreistä löytyy vaaleanpunainen, persikkainen, kultainen ja kuparinen sävy, joista löytyy varmasti sävy jokaiselle ihonsävylle. Myös näissä on kivasti pigmenttiä ja niillä saa aikaan kasvoille ihanaa hehkua! Kolmelle viimeiselle korostuvärille löytyy paletista lähes identtiset luomivärit, mikä ei kuitenkaan haittaa minua :)  

IMG_9133

Kokonaisuudessaan olen oikein tyytyväinen paletin sävyihin, pigmenttisyyteen ja laatuun! Pohjustustuotteen (joko Macin Pro Longwear Paint Pot:a tai L.A. Girlin/L'Oréalin peitevoidetta) kanssa käytettynä sävyt pysyvät hyvänä koko päivän :) Luomeni ovat rasvoittuvaa sorttia, joten en käytä luomiväriä oikeastaan koskaan ilman pohjustajaa välttääkseni tuotteen luomivakoon pakkautumisen.

Kosmetiikkahimotuksia löytyy aina ja tällä hetkellä haaveilen muun muassa Morphe Brushes x Jaclyn Hill -paletista ja ColourPop x Kathleenlights -luomiväreistä ja huulituotteista... :) Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia :

 1. Hei!
  Mitenköhän nuo värit sopivat kalkkilaivan kapteeneille? Joutuukohan kaikkia käyttämään luomiväreinä? :D Kivan näköinen paletti kyllä muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Vasemman alakulman korostusväri sopii varmasti kalpealle iholle pinkin pohjavärinsä vuoksi :) Luulisin sen viereisenkin värin käyvän hyvin, kunhan varoo laittamasta tuotetta liikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017